Tematy, na które odpowiedź będzie w dziale F.A.Q (Najczęściej zadawane pytania) będą usuwane.
Zgłaszając błąd należy:
1. Podać wersje GG (z buildem np. 7.7 b3394) i SGG (trzba pamiętać jaką sciągało się ze strony lub można to zobaczyć we wtyczce SGG-Config)
2. Wklej zrzut ekranu jeśli wyskoczył jakiś komunikat
3. Wklej log SGG Dump generując go w:
"Strong-GG->Opcje...->Dump SGG Informations."
Po kliknięciu w ta opcje, w pliku na dysku "C:\" o nazwie "SGG_Dump.txt" zostanie zapisany raport.
Należy go koniecznie wkleić. Część z listą kontaktów możecie sobie darować.
![]() ![]() |
śro, 25 lis 2009 - 21:32
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postow: 2 Dolaczyl: śro, 25 lis 09 Nr uzytkownika: 881 |
Witam!
Po instalacji zasysacza w Windowsie 7 Professional nie wyświetla się menu podręczne do pobierania/wysyłania napisów. Co trzeba poprawić żeby się pojawiało? Może coś w rejestrze? Próbowałem z poziomu "Konfiguracji" kojarzyć wtyczkę z plikami i lipa. Ewentualnie jakie polecenie trzeba wpisać przy ręcznej (grzebiąc w rejestrze) modyfikacji poleceń menu podręcznego? |
|
|
|
pon, 30 lis 2009 - 01:34
|
|
![]() Wszystkomogący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admini Postow: 648 Dolaczyl: śro, 15 lis 06 Skad: Rzeszow Nr uzytkownika: 176 |
mzoe przeinstaluj to.. umnie działa dobrze.
-------------------- </3 </3 </3 </3
|
|
|
|
pon, 11 sty 2010 - 23:33
|
|
|
Nowy ![]() Grupa: Zarejestrowani Postow: 2 Dolaczyl: śro, 25 lis 09 Nr uzytkownika: 881 |
Przeinstalowywałem wiele razy i nic to nie dało. Może to mieć związek z tym, że mam wersję systemu 64-bitową?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: wtorek, 07 wrzesień 2010 - 21:22 |